PISCHINGER Vajíčko pistácie amaretto 23g (2605)
Vajíčko z hořké čokolády plněné pistáciovým, mandlovým a amaretto krémem (50%).
Ať už jsou dobře schovaná při hledání vajíček nebo jako sladké potěšení na slavnostním stole – naše Pischinger vejce z hořké čokolády s pistáciovou, mandlovou a amaretto krémovou náplní jsou lahůdkou!
Minimální doba trvanlivosti: 27.12.2025
Kategorie: | HEINDL |
---|---|
Záruka: | 12/2025 |
Složení:
hořká čokoláda 50% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitin (SÓJA)), cukr, MANDLE, glukózový sirup, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový), 3% ořechová pasta (pražené MANDLE, PISTÁCIE jádra, rostlinný olej (slunečnicový), aroma, potravinářské barvivo: měďnatý chlorofyl), brandy, zvlhčující látka: sorbitolový sirup, 2% likér amaretto MANDLE, sirup z invertního cukru, aroma, antioxidant: kyselina askorbová.
Kakao: minimálně 55 % v hořké čokoládě.
Může obsahovat stopy jiných ořechů (lískové, kešu, vlašské ořechy), mléka, vajec a lepku.
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 2122kJ/510kcal |
Tuk | 32g |
- z toho mastné kyseliny | 15g |
Sacharidy | 44g |
- z toho cukry | 40g |
Protein |
6,10g |
Sůl |
0,06g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HEINDL - PISCHINGER
Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.