LAUENSTEIN Bonboniéra - variace pralinek s alkoholem 100g (ručně vyráběné) (2077)
Pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 14.08.2025
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Záruka: | 08/2025 |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, glukózový sirup, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; bezvodý mléčný tuk, máslo, šumivé víno, bezinkový destilát, malinový destilát, voda, maltodextrin, jahodový likér, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; Whisky smetanový likér, aroma, nízkotučný tvarohový prášek, koncentrát třešňové šťávy, whisky, malinový prášek, regulátor kyselosti: kyselina citronová; kakaové kousky, koncentrát šťávy z višní, jahody, sirup z bezových květů (cukr, voda, květy bezu), koncentrát jahodové šťávy, sůl, višně, přírodní aroma, vanilkový extrakt, bourbonská vanilka, barvivo: šťáva z červené řepy; barvivo ovocný koncentrát (bezinky), koření, barvivo: pravý karmín; fruktóza, modifikovaný škrob, prášek z černého rybízu, zahušťovadlo: alginát sodný.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 58 % v hořké čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2 186 kJ/525 kcal |
Tuk | 33,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,8 g |
Sacharidy | 47,6 g |
z toho cukry | 42,3 g |
Bílkoviny | 5,1 g |
Sůl | 0,20 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.