LAUENSTEIN Plněná čokoláda "Black Forest Kirsch" 80g (18202)

Minimální doba trvanlivosti: 07/2025

Obsahuje alkohol! Nevhodné pro děti!

Skladem (7 ks)
Kód: 13348
Značka: LAUENSTEIN
119 Kč
Kategorie: Čokolády
Záruka: 07/2025
Lauenstein Black Forest Kirsch
Novinka

Složení:

cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, 5,3% šlehačka, 4,0% Schwarzwald Kirsch, 2,4% koncentrát višňové šťávy, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, voda, 0,9% máslo, 0,8% višně, glukózový sirup, emulgátor: lecitiny (sója), okyselovadlo (kyselina lavilla, ovocný extrakt), okyselovadlo (kyselina lavilla, ovocný extrakt, ovocný extrakt). Bourbon vanilkový prášek.
 
Může obsahovat stopy jedlých ořechů.
 
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2 197 kJ/528 kcal
Tuk  33 g
z toho nasycené mastné kyseliny  20,5  g
Sacharidy  45,6 g
z toho cukry 41,4 g
Bílkoviny  4,6 g
Sůl  0,04 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.