LAUENSTEIN Hořká čokoláda s příchutí ginu a citronu 80g (18215)
Minimální doba trvanlivosti: 07/2025
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Záruka: | 07/2025 |
EAN: | 4001527182152 |
Složení:
Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, šlehačka, sušené plnotučné mléko, 2,4% gin, 1,5% limoncello, bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, máslo, voda, emulgátor: sójový lecitin; glukózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; Bourbon vanilka, olej z jalovcových bobulí.
Může obsahovat stopy ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2 260 kJ/549 kcal |
Tuk | 36,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 22,6 g |
Sacharidy | 41,9 g |
z toho cukry | 38,6 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 0,06 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.