LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - výběrový lanýž & pralinky 100g (ručně vyráběné pralinky)
Tento nealkoholický výběr lanýžů a pralinek je skvělý dárek právě pro Vás.
Bez alkoholu.
Doba minimální trvanlivosti: 07/2025
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Záruka: | 07/2025 |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, lískové ořechy, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; glukózový sirup, bevzodý mléčný tuk,
máslo, sušené odstředěné mléko, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; kousky kandovaného pomeranče, přírodní aroma, malinový prášek, aroma,
maltodextrin, glukózo-fruktózový sirup, pšeničná mouka, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; celozrnná pšeničná mouka, koření, voda, vanilkový extrakt,
přírodní vanilkový extrakt, kakaový prášek, bourbonská vanilka, pšeničný škrob, sůl, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; krémový prášek.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2 219 kJ/532 kcal |
Tuk | 35,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,9 g |
Sacharidy | 48,7 g |
z toho cukry | 43,4 g |
Bílkoviny | 5,1 g |
Sůl | 0,09 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.