LAUENSTEIN Bonboniéra - mix lanýžů a pralinek 75g - s alkoholem (ručně vyráběné pralinky) kód 5100W
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.
Pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 23.4.2025
Kategorie: | Bonboniéry |
---|---|
Záruka: | 04/2025 |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, mandle, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, vlašské ořechy, vaječný
koňak, voda, pomerančový likér, máslo, bezvodý mléčný tuk, sirup z invertního cukru, whisky smetanový likér, brandy, glukózový sirup,
emulgátory : sójový lecitin, slunečnicový lecitin; cedrová ovocná kůra, whisky, přírodní aroma, drcené espresso, vodka, vanilkový extrakt, maltodextrin,
koření, pomerančový olej, limetkový olej, bourbonská vanilka, pomerančová kůra, kurkuma, koncentrát citrónové šťávy, regulátor kyselosti: kyselina citrónová;
glukózovo-fruktózový sirup, barvivo: lutein.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100g:
Energie | 2193kJ/526kcal |
Tuk | 34,8g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,5g |
Sacharidy | 43,5g |
z toho cukry | 41,9g |
Bílkoviny | 6,0g |
Sůl | 0,12g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.