LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - mix lanýžů a pralinek 300g (ručně vyráběné pralinky) (5310O)

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.

Některé pralinky obsahují alkohol.


Minimální doba trvanlivosti: 
07/2025
Skladem (4 ks)
Kód: 8337
Značka: LAUENSTEIN
639 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Záruka: 07/2025
5310 velikonoční krabička
Božské

Složení:

cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mlékolískové ořechymáslomandle, voda, 
sušené odstředěné mlékomáselný tuk , glukózový sirup, jádra vlašských ořechů, přírodní aroma, brandy, jamajský rum,
malinová brandy, rum, třešňová pálenka ze Schwarzwaldu, ananas, sodík fosfatidy amonné; sušený kokos, limoncello, pomerančová kůra,
invertní cukrový sirup, aroma, sultánky, arak Batavia, kokosový likér, vaječný likér, glukózo-fruktózový sirup, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup;
Pražená káva, maltodextrin, koření, vanilkový extrakt, okyselovadlo: kyselina citronová; Kávový prášek, koncentrát citronové šťávy, potahovací látky:
arabská guma, šelak; Bourbon vanilka, slunečnicový olej.

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2 196 kJ/527 kcal
Tuk  34,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny  19,2 g
Sacharidy  44,7 g
z toho cukry 42,6 g
Bílkoviny  5,4 g
Sůl  0,14 g
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.