LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - mix lanýžů a pralinek 200g (ručně vyráběné pralinky) (5200O)
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.
Obsahuje alkohol. Nevhodné pro děti!
Minimální doba trvanlivosti: 08/2025
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Záruka: | 08/2025 |
Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, sušené odstředěné mléko, máslo, voda, vaječný likér, brandy, glukózový sirup, invertní cukrový sirup, pistácie, jamajský rum, malinová pálenka, emulgátory: lecithmonium, sojový fosfofosforečnan; slivovice, pálenka ze Schwarzwaldu, pomerančový likér, Marc de Champagne, koncentrát šťávy z višní, sultánky, arak Batavia, čisté máslo, višně, pšeničná mouka, pražená káva, vanilkový extrakt, okyselovadlo: kyselina citronová; přírodní aroma, bourbonská vanilka, lupínky z kakaových bobů, kávový prášek, barvivo ovocný koncentrát (bezinka), potahová látka: arabská guma, šelak; slunečnicový olej, aroma, řepkový olej, pomerančový olej, extrakt z bourbonské vanilky, smetanový prášek, koření, maltodextrin, laktóza , pomerančová kůra, prášek z černého rybízu, mléčný protein, sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), glukózo-fruktózový sirup.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 31 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2 173 kJ/522 kcal |
Tuk | 33,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,2 g |
Sacharidy | 44,4 g |
z toho cukry | 42,4 g |
Bílkoviny |
5,7 g |
Sůl | 0,13g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.