LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - mix lanýžů a pralinek 200g (ručně vyráběné pralinky) (5200O)

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.

Obsahuje alkohol. Nevhodné pro děti!

Minimální doba trvanlivosti: 08/2025

Skladem (4 ks)
Kód: 8319
Značka: LAUENSTEIN
499 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Záruka: 08/2025
5200O balení
Božské

Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmotašlehačka, sušené plnotučné mléko, mandlelískové ořechyvlašské ořechysušené odstředěné mlékomáslo, voda, vaječný likér, brandy, glukózový sirup, invertní cukrový sirup, pistácie, jamajský rum, malinová pálenka, emulgátory: lecithmonium, sojový fosfofosforečnan; slivovice, pálenka ze Schwarzwaldu, pomerančový likér, Marc de Champagne, koncentrát šťávy z višní, sultánky, arak Batavia, čisté máslo, višně, pšeničná mouka, pražená káva, vanilkový extrakt, okyselovadlo: kyselina citronová; přírodní aroma, bourbonská vanilka, lupínky z kakaových bobů, kávový prášek, barvivo ovocný koncentrát (bezinka), potahová látka: arabská guma, šelak; slunečnicový olej, aroma, řepkový olej, pomerančový olej, extrakt z bourbonské vanilky, smetanový prášek, koření, maltodextrin, laktóza , pomerančová kůra, prášek z černého rybízu, mléčný protein, sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), glukózo-fruktózový sirup.

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.

Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.

Kakao: minimálně 38 % v jemné mléčné čokoládě.

Kakao: minimálně 38 % v mléčné čokoládě.

Kakaové máslo: minimálně 31 % v bílé čokoládě.

Kakao: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2 173 kJ/522 kcal
Tuk  33,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny  18,2 g
Sacharidy  44,4 g
z toho cukry 42,4 g

Bílkoviny 

5,7 g
Sůl  0,13g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.