LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - mix lanýžů a pralinek 125g - bez alkoholu (ručně vyráběné pralinky) (5150O)
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky
pro znalce čokolády.
Pralinky neobsahují alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2025
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Záruka: | 08/2025 |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, lískové ořechy, sušené plnotučné mléko, šlehačka, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; bezvodý mléčný tuk, glukózový
sirup, divoké třešně, sušené odstředěné mléko, maltodextrin, květový med, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; koncentrát mangové šťávy,
přírodní aroma, koncentrát třešňové šťávy, voda, aroma, malinový prášek, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; koncentrát šťávy z višní, višně, koření,
koncentrát šťávy z divokých třešní, vanilkový extrakt, barvivo: antokyany, beta-karoten, pravý karmín; kurkuma, bourbonská vanilka, barvivo ovocný
koncentrát (bezinka).
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2 239kJ/537 kcal |
Tuk | 35,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,6 g |
Sacharidy | 48,5 g |
z toho cukry | 41,6 g |
Bílkoviny |
5,2 g |
Sůl | 0,09 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.