LAUENSTEIN Bonboniéra - Luxusní VÁNOČNÍ pralinky 100g (ručně vyráběné pralinky) bez alkoholu (kód 5557)
MISTROVSKÉ VÁNOČNÍ SPECIALITY - BEZ ALKOHOLU
Tento výběr lanýžů a pralinek je přímo ideální pro slavnostní zážitek z občerstvení!
Minimální doba trvanlivosti: 15.5.2025
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení: Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, lískové oříšky, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy, sušené odstředěné mléko, mandle, máslový tuk, glukózový sirup, šlehačka, zasířené borůvkové svařené víno, voda, jamajský rum, schwarzwaldská třešňová voda , vodka, švestková voda, máslo, emulgátor: lecitiny (sója, slunečnice), hroznový likér, pšeničná mouka, invertní cukrový sirup, Marc de Champagne, jablečná dužina, přírodní aroma, slunečnicový olej, okyselovadlo (kyselina citronová), vanilkový extrakt, řepka olej, mletá skořice, koncentrát jablečné šťávy, barviva (šťáva z červené řepy), laktóza, sušená smetana, mléčný protein, bourbon - vanilkový prášek, etylalkohol, sůl, extrakt z ječného sladu, aroma, koriandr, nové koření, muškátový květ, zahušťovadlo (modifikovaný škrob ), hřebíček, anýz, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), mrkvový koncentrát, kardamom, barvivo (karmín).
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 36 % v plnotučné mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2292kJ/551kcal |
Tuk | 36,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,5g |
Sacharidy | 44,6g |
z toho cukry | 42,3g |
Bílkoviny | 5,7g |
Sůl | 0,02g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.