LAUENSTEIN Bílá čajová čokoláda s příchutí rooibos a pomeranče 60g(kód 18675)
VELMI EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDA - JEDINÁ S PŘÍCHUTÍ PRAVÉHO POCTIVÉHO ČAJE V ČR !!!
Minimální doba trvanlivosti: 9.9.2025
Kategorie: | Bonboniéry |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, 2,5 % pomerančová kůra, 1,9 % rooibos, glukózo-fruktózový sirup,
emulgátor: sójový lecitin; 0,2% pomerančový olej, bourbonská vanilka, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Může obsahovat stopy ořechů.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2365kJ/563kcal |
Tuk | 35,4g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,6g |
Sacharidy | 53,8g |
z toho cukry | 52,6g |
Bílkoviny |
5,8g |
Sůl | 0,27g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.