Jablečné trubičky s karobovou polevou 43 ks
Jablka zase trochu jinak. Tentokrát jsme si je pro vás přichystali v podobě sušené jablečné dřeně s troškou strouhaného kokosu. Jednoduchá kombinace surovin však vytváří opravdovou symfonii chutí, která vám dodá energii a snadno zasytí. I přesto, že jsou jablečné trubičky máčené v čokoládové polevě, jsou nízkokalorické.
Zdravé mlsání opravdu nikdy nebylo tak snadné. Výraznou chuť jablek lehce tlumí hořká čokoláda, díky níž trubičky nechutnají příliš sladce, a zároveň jsou pořád šťavnaté a svěží. Jablečné trubičky můžete konzumovat jako svačinu nebo si je vychutnat po lehkém obědě místo zákusku. Kamarádí se také s osvěžujícím letním drinkem, zmrzlinovým pohárem nebo vychlazeným ovocným pudinkem.
Jak se trubičky vyrábí?
Očištěná čerstvá jablka je nutné nejprve zpracovat pomocí speciálního homogenizéru. Ten jablka pod vysokým tlakem drtí a lisuje na stejnorodou dřeň, která se následně suší v nízkotepelné sušičce. Díky tomu se v dřeni zachovají vitamíny, minerální látky i vysoký obsah vlákniny. Usušená dřeň se poté posype kokosem a sroluje do tvaru trubičky. Jablečné trubičky se následně namáčí v polevách, které se také vyrábějí v Česku.
Minimální trvanlivost: 15.01.2026
Kategorie: | Čaje |
---|---|
Záruka: | 01/2026 |
Složení:
jablečná dřeň 79%, karobová poleva 20% (cukr, plně ztužený rostlinný certifikovaný tuk z trvale udržitelných zdrojů (palmový a bambucký), sušená syrovátka, karobový prášek, emulgátor (sójový lecitin), kokos 1%.
Výživové hodnoty na 100 g: |
|
Energie | 1 485 kJ/353 kcal |
Tuk | 8,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,3 g |
Sacharidy | 65,1 g |
z toho cukry | 49,4 g |
Vláknina | 8,5 g |
Bílkoviny | 2,6 g |
Sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.