HEINDL Velikonoční vajíčko Mozart 21g (4294)
Hořká čokoláda plněná nejjemnějším marcipánem (41 %) a nugátovým krémem (24 %).
Stejně jako naše klasika Mozart koule okouzlí i toto Mozartovo velikonoční vajíčko z mléčné čokolády s jemnou náplní z marcipánu a nugátového krému. Rakouské speciality na Velikonoce s mnoha regionálními surovinami a fair trade kakaem!
K dostání také v mnoha dalších příchutích.
Minimální doba trvanlivosti: 28.11.2025
Kategorie: | HEINDL & PISCHINGER - Rakousko |
---|---|
Záruka: | 11/2025 |
Složení:
hořká čokoláda 35 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (SÓJA)), cukr, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, 9 % MANDLE, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový), 4 % LÍSKOVÉ OŘECHY, protein - obohacená syrovátka, kakaová hmota, kakaový prášek, invertní cukrový sirup, kokosový tuk, kakaové máslo, antioxidant: kyselina askorbová, aroma, zvlhčovadlo: invertáza, emulgátor: lecitiny (SÓJA).
Kakao: minimálně 55 % v hořké čokoládě.
Může obsahovat stopy jiných ořechů (vlašské ořechy, pistácie, kešu), vajec a lepku.
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 2039kJ/489kcal |
Tuk | 15g |
- z toho mastné kyseliny | 20g |
Sacharidy | 52g |
- z toho cukry | 43g |
Protein |
5,70g |
Sůl |
0,07g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HEINDL - PISCHINGER
Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.