HEINDL Velikonoční vajíčko černá lesní třešeň 21g s alkoholem (4199)
Mléčná čokoláda plněná smetanou (37 %) a višňovým krémem (20 %).
Minimální doba trvanlivosti: 24.11.2025
Kategorie: | HEINDL & PISCHINGER - Rakousko |
---|---|
Záruka: | 11/2025 |
Složení:
43% plnotučná mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny (SÓJA), přírodní vanilkové aroma), 15% ovocná náplň višně (cukr, višeň, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, stabilizátor: citrát vápenatý, konzervant: sorban draselný, aroma), glukózový sirup, kondenzované odstředěné MLÉKO, cukr, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový), kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, zvlhčující látka: sorbitolový sirup, třešeňový brandy likér 22% obj. (třešňová pálenka, cukr, aroma, třešňová šťáva), 1 % SMETANOVÝ prášek, aroma, emulgátor: lecitiny (SÓJA), antioxidant: kyselina askorbová.
Kakao: minimálně 34 % v mléčné čokoládě.
Mléčná sušina: minimálně 20 % v mléčné čokoládě.
Může obsahovat stopy ořechů (vlašské ořechy, lískové ořechy, mandle, pistácie, kešu), vajec a lepku.
Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 1905kJ/456kcal |
Tuk | 25g |
- z toho mastné kyseliny | 16g |
Sacharidy | 53g |
- z toho cukry | 51g |
Protein |
4,40g |
Sůl |
0,16g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HEINDL - PISCHINGER
Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.