HEINDL Bonboniéra Všechno nejlepší k narozeninám 225g (kód 10193)
Neexistuje sladší způsob, jak říct všechno nejlepší k narozeninám, než s touto bonboniérou. Překvapte své blízké rakouskými specialitami, jako jsou Sissi tolar, Mozart koule, Vídeňský Riesenrad tolar, Zlatý nugát a křehké dorty. Vše v jedné bonboniéře.
Minimální doba trvanlivosti: 11.8.2025
Kategorie: | HEINDL |
---|---|
Záruka: | 12/2024 |
Vynikající směs pralinek v nejjemnějším plnotučném mléce a jemné hořké čokoládě.
Složení:
Mléčná čokoláda plnotučná (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny (SÓJOVÝ), přírodní vanilkové aroma), cukr, hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin), LÍSKOVÉ OŘECHY, MANDLE, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový), zvlhčovadla: sorbitolový sirup, kakaová hmota, kakaové máslo, PŠENIČNÁ mouka, sušená syrovátka obohacená bílkovinami, sušené plnotučné MLÉKO, glukózový sirup, kakaový prášek, kokosový tuk, SÓJA mouka, invertní cukrový sirup, meruňkové pyré, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy, emulgátory: lecitiny (SÓJA), mono - a diglyceridy mastných kyselin, jedlá sůl, zvlhčovadlo: invertáza, antioxidant: kyselina askorbová, rostlinný koncentrát (mrkev), okyselovač : kyselina citronová, sušené CELÉ VEJCE, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, aromata.
Kakao: minimálně 34 % v mléčné čokoládě; 55 % minimálně v hořké čokoládě.
Mléčná sušina: minimálně 20 % v mléčné čokoládě.
Skladujte v suchu a mimo teplo
Může obsahovat stopy jiných ořechů (vlašské ořechy, kešu, pistácie).
Výživové informace na 100g
Energie | 2220kJ/533kcal |
Tuk | 34g |
- z toho mastné kyseliny | 17g |
Sacharidy | 50g |
- z toho cukry | 45g |
Protein |
6,30g |
Sůl |
0,13g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HEINDL - PISCHINGER
Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.